Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

 

Πάρα πολύ ευχάριστος χοροεσπερίς το περασμένο Σάββατο στην Στρατιωτική Λέσχη.

Η Μετακληθείσα εκ Χανίων Ορχήστρα αποτελούμενη από Σαξοφών Τζαζ παντ, υπό την διεύθυνση του βιολίστα κ. Κανταράκημετα των κ. κ. Ροδινού και Μπαξεβάνη, συνέβαλονεξαιρετικώς εις την επιτυχίαν του χορού.

Τους παρακεκκλημένουςυπεδέχετο με εγκαρδιότητα το Συμβούλιον και ο Αρχηγός του Συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρον κ. ΜανούσονΧαζηγρηγοράκη.

Μεταξύ των παρευρισκομένωνδιεκρίνομεν τον  κ. Διοικητή του Τάγματος και την Καν Γεωργαντά, τον. Κ. Νομομηχανικόν και  την Καν Ανδρεάδου,  τονκ. ΠρόεδρονΠρωτοδικών και την καν Τζωρτζάκη, τον . Νομοκτηνίατρο και την καν Μανιατάκη, τον Κον και την Κα Τσουδερού, τον ταγματάρχη κ. Ιω. Πρατσινάκη, τον Υπασπιστήν του Τάγματος κ. Βας. Λιδράκιν, τον Κον και τη Καν Κανταράκι, τον  κον και την κα Δαρατσιανάκη, τον κο  και τη κα Παπαθανασίου, τον κ. και τη Κα Αναγνωστοπούλου, τον κο και την Κα Μαν. Μαν. Αβατζον, μετα της μνηστής του ΔοςΦιλιππάκη, τον κ .και την Κα Αθανασιάδου, τον κ. Βρυσανάκη μετά των ΔωνΒρυσανάκη, τον κο και την Κα Ελευθ. Δερμιτζάκη.

Από δε τας Δεσποινίδας, την Δα ΛουλούΣωτήραρχου με μπλε σαξ, την Δα Πόπη Μανιατάκη με ροζ κοκ., την Δα Ελένη Παπαδάκη με κόκκινα, την Δα Κατίνα Φραγκιαδάκη με μπλε σαξ, τη Δα Νένα Χαλκιαδάκη με μαύρη τουαλέτα, την Δα Αθηνά Δρανδάκη με μαύρη τουαλέτα, την Δα Αθηνά Σιγανου με κίτρινα, τη Δα Αμαλία Παπαδάκη με μαύρα, την Δα Χρυσή Δρανδάκη, τας Δανάη και Ειρήνη Σταρουλάκη, την Δα Δήμητρα Παπαδάκη, τη Δα Αρτεμ. Παπαδάκη, τη Δα Μαρία Λάριου κ. α.

Από δε τους Κυρίους διακρίνομεν τον κ. Α. Σφηνιά, τον κ. Κ. Λίτινα, τον κ. Αριστείδη Παπαδάκη Ιατρό, τον  κ. Εμμ. Βογιατζάκη, τον κ .Ιω. Χατζηγρηγοράκη, τον . Ιω. Χατζηδάκη, υπολοχαγό τον κ. Ανέστη Μακριδάκη, τον κ. Ιω. Παπαδάκη, τον. κ. Ανδρ. Γρηγοριάδη, τον Θεοχ. Κοντακάκη, τον Παν. Κουτσουράκη, τον Γιάννη Χαλκιαδάκη, τον Δημ. Μιχελιδάκη, κ. Κανελλόπουλο, τον κ. Δαβην τον κ. Καφφάτο και άλλους πολλούς τα ονόματα των οποίων μας διαφεύγουν.

Ο χορός με πολύ κέφι διήρκησε μέχρι της 6ης πρωινής.

ΕΝΑΣ

Εφημ. «ΤΥΠΟΣ»  29-3-1932

Αφήστε μια απάντηση